кадър 7/8 тв Редактор: Неждет Хабибов от Ардино, който е бил представител

...
кадър 7/8 тв Редактор: Неждет Хабибов от Ардино, който е бил представител
Коментари Харесай

Неждет Хабибов за европроектити в Ардино: Такива своеволия нито султана, нито пашата са си позволили

кадър 7/8 тв 

Редактор: 

Неждет Хабибов от Ардино, който е бил представител на разнообразни политически сили, сподели в предаването „ Студио Хъ ” по 7/8 тв поредност от документи за обекти по европроекти, които са регистрирани, само че на процедура не са изпълнени, както е било планувано. По негови думи, злоупотребите, които са осъществени от някогашния кмет на общината Ресми Мурат, който в този момент е регионален водач на Движение за права и свободи, са за към 1 милион лв..

Той уточни поредност от поправки на спортни обекти и уреди, пътни поправки, сондажи и водопроводи, които са осъществени проформа. „ Това не са водопроводи, а въздухопроводи, тъй като няма вода да се измиеш ”, сподели Хабибов. Той описа също,  че кметове на кметства в община Кърджали са накарани да се подписват на празни фактури. Част от тях са били и за доставка на дърва.

„ Такива произволи нито султана, нито пашата са си разрешили ”, разяснява Хабибов. Той описа, че е подал сигнали до спецпрокуратурата, след което е бил извикан за пояснения в националната следствена работа. Той се е явил и е показал данните, само че не е последвало нищо. „ Ако някой беше откраднал 100 лв., щяха да бъдат наказан ”, разяснява Хабибов.

„ Все не имах вяра, че са на едно – Пеевски, Движение за права и свободи, Бойко Борисов ”, разяснява той. След това Хабибов описа, че някои кметове са били задържани за 24 часа за открити нарушавания. Вследствие на това шефът на Регионална дирекция на вътрешните работи Кърджали е бил намален и заменен. „ Какви права ми е дало Движението за права и свободи? ”, попита риторично Неждет Хабибов. Той дефинира политиката на Движение за права и свободи в района като „ културен геноцид ”, тъй като хората се държат преднамерено в беднотия, с цел да е по-лесно да се ръководят.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР